Γάμοι & Εκδηλώσεις

Μοναδικός προορισμός

Το Alexandros Resort πέρα από έναν μοναδικό προορισμό διακοπών και απόλαυσης της διαμονής στο όμορφο νησί μας, αποτελεί το ιδανικό μέρος διοργάνωσης οποιασδήποτε μορφής εκδήλωσης.

Ειδυλλιακή τοποθεσία

Η ιδιαίτερη και ειδυλλιακή τοποθεσία και οι υποδομές των εγκαταστάσεων μας, σε συνδυασμό με τη μακρά εμπειρία μας σε επιτυχημένες διοργανώσεις και το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας, εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα για δεξιώσεις γάμων, βαφτίσεων, παντός είδους εορτασμούς, αλλά και λοιπές κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις, φιλοξενία συνεδρίων.

Η εκδήλωση που ονειρεύεστε

Οι υπαίθριοι χώροι των εγκαταστάσεών μας με μοναδική θέα το απέραντο γαλάζιο και ακριβώς επάνω στο κύμα, συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για την απόλυτη διοργάνωση της εκδήλωσης που ονειρεύεστε. Οι δε αυθεντικές παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις που προσφέρουμε και οι αμέτρητες επιλογές των ξεχωριστών εδεσμάτων και μενού, θα καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς καλεσμένους σας.

Υψηλή ποιότητα

Εμπιστευθείτε μας τη φιλοξενία των ιδιαίτερων στιγμών σας παντός τύπου και εμείς δεσμευόμαστε με την απαράμιλλη φιλοξενία και ποιότητα που χαρακτηρίζει το Αlexandros Resort, καθώς και τον απόλυτο σεβασμό στις επιθυμίες σας, να σας παράσχουμε μια αξέχαστη εμπειρία.

Ειδικές Προσφορές 2024

Ειδικές Προσφορές