COVID-19 UPDATE / ALEXANDROS BY THE BEACH SERIFOS - SERIFOS

COVID-19 UPDATE / ALEXANDROS BY THE BEACH SERIFOS - SERIFOS

Στο Alexandros by the Beach Serifos προτεραιοτητά μας είναι η ασφάλεια κ υγεία των επισκεπτών και του προσωπικού μας.

Το φιλόξενο νησί μας ανήκει στους καταγεγραμμένους τόπους με μηδενικά κρούσματα από τον ιό, γεγονός που το καθιστά για άλλον ένα λόγο προτιμητέο και επισκέψιμο, με την ανάγκη βέβαια να διακατέχει όλους μας το αίσθημα της ατομικής και κατά επέκταση συλλογικής ευθύνης.

Κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να διασφαλίσουμε για φέτος την ασφαλέστερη διαμονή για εσάς, παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις και συμμορφούμενοι με τους κανόνες ασφαλείας, προστασίας και πρόληψης ως προς τον COVID-19 όπως ορίζονται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, την Ελληνική Κυβέρνηση και το Υπουργειο Υγείας.

Σας ενημερώνουμε ότι η επιχείρησή μας λόγω της επικρατούσας κατάστασης με τον Covid 19 και προκειμένου να διασφαλίσει την ασφαλή διαμονή σας στις εγκαταστάσεις μας, συνεργάζεται με την εταιρεία απολύμανσης ML Petroline ( https://www.mlpetroline.gr/ )

Έτσι, μετά την απομάκρυνση κάθε επισκέπτη και προ της εισόδου του επόμενου σε οποιοδήποτε δωμάτιο/διαμέρισμα, πέρα από την σχολαστική καθαριότητα και καλό αερισμό των χώρων, θα σημειώνεται απολύμανση από ειδικό προσωπικό της εν λόγω εταιρείας βάσει των ενδεδειγμένων σχετικών οδηγιών.

Επίσης σχολαστικός καθαρισμός με αντισηπτικό θα σημειώνεται και στις επιφάνειες και σημεία συχνής επαφής του οχήματος της επιχείρησης μετά το πέρας κάθε δρομολογίου και βάρδιας.

Ευχόμαστε σε όλους σωματική και ψυχική υγεία, καλή ανάρρωση και δύναμη στους νοσούντες και κουράγιο σε όσους εργάζονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Είμαστε μαζί! Παραμείνετε δυνατοί!

Παρακαλούμε μην διστάζετε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω του info@alexandrosresort.com εάν χρειάζεστε βοήθεια σχετικά με τα ταξιδιωτικά σας σχέδια και την όποια ανάγκη επαναπροσδιορισμού του ταξιδιού σας.

Η πολιτική ακυρώσεών μας

Συντονισμένοι με τις αλλαγές στο πεδίο της αγοράς εν μέσω τόσο δύσκολων καιρών, το Alexandros by the Beach Serifos δεσμευέται να διασφαλίσει στους επισκέπτες του την δυνατότητα ευελιξίας.

Ως προς θέματα υγιεινής και ασφάλειας προβλέπονται:

  • – Δοχεία με απολυμαντικά χεριών σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους.
  • – Οριοθέτηση κοινωνικών αποστάσεων στους χώρους συνάθροισης, καφέ και εστιατορίου.
  • – Απλουστευμένες και σύντομες διαδικασίες check-in / check-out. Καταγραφή στοιχείων σε ηλεκτρονική βάση δεδομένων προ της άφιξης.
  • – Συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας σχετικά με την προφύλαξη από τον ιό.
  • - Σχολαστικός καθαρισμός δωματίων και διαμερισμάτων μετά την αναχώρηση και πριν την άφιξη νέων επισκεπτών, με ιδιαίτερη προσοχή και απολύμανση στα υψηλά αγγιζόμενα αντικείμενα (διακόπτες, τηλεχειριστήρια, πόμολα, κλειδιά κ.ο.κ.)
  • – Ενημερωνόμαστε διαρκώς από την πολιτεία και την σχετική νομοθεσία και φυσικά το Υπουργείο Τουρισμού για τις τελευταίες εξελίξεις και μέτρα που επιβάλλεται να ληφθούν για να διασφαλίσουμε στο μέγιστο την υγεία των επισκεπτών μας.

Θα ταξιδέψουμε ξανά…. Ως τότε, παραμείνετε ασφαλείς

Ειδικές Προσφορές 2024

Ειδικές Προσφορές