Γεύσεις

Alexandros Taverna

Ειδυλλιακά τοποθετημένο στην αμμώδη παραλία των Λειβαδακίων, ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο, το εστιατόριό μας προσφέρει μία μοναδική εμπειρία της Μεσογειακής και αυθεντικής Ελληνικής κουζίνας.

Εμπιστευτείτε το σύνολο υπηρεσιών και ποικιλίας αγαθών που προσφέρουμε στο εστιατόριο-καφέ/μπαρ που λειτουργεί στις εγκαταστάσεις μπροστά στη θάλασσα, απαράμιλλο σε ποσότητα και ποιότητα και ασύγκριτο στο είδος του.

Σας προσκαλούμε κοντά μας, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, από τις πρώτες πρωινές ώρες, ξεκινώντας δυναμικά τη μέρα σας με μία πληθώρα επιλογών πρωινού και καφέ, έως τις βραδυνές ώρες, προσφέροντας στον εαυτό σας ένα γευστικό κοκτέιλ, υπό τους γαλήνιους ήχους των κυμάτων.

Απολαύστε την παραδοσιακή και αυθεντική ελληνική κουζίνα μας, από την μαγείρισσά μας κυρία Αφροδίτη. Θεσπέσιες επιλογές γεύσεων, συνδυάζονται με ντόπια υλικά, με εξαιρετικά αρώματα και μοναδικές υφές, που υπόσχονται μία αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία.

Το προσωπικό μας είναι πάντα έτοιμο να σας εξυπηρετήσει και να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη σας και θα συνειδητοποιήσετε ότι πρόκειται για τον πιο κατάλληλο και φιλόξενο χώρο για να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο όμορφο νησί μας.

Οι φιλοξενούμενοι του Alexandros by the Beach Serifos τυγχάνουν της απόλυτης επιμέλειας, ευθύνης και φροντίδας μας και σας εγγυόμαστε πως θα σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης.

Open hours: 08:00 - 24:00

+30 22810 52241

Φωτογραφίες

Ειδικές Προσφορές 2024

Ειδικές Προσφορές